-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
Приватні оголошення
Аерогриль гриль Електрогриль « Повернутися
Контакти
- 500 грн.
- Настя
- Київська область
- Київ
- (063) 271-93-23
- (096) 399-09-13
Аерогриль - це продукт, який поєднує в собі функції духовки, кухонної плити, жаровні!
Аерогриль готує їжу, тільки лише використовуючи потоки гарячого повітря. Складається аерогриль з: скляної чаші, підставки, кришки. Усередині кришки знаходиться вентилятор і трубчастий електронагрівач, а зовні - панель управління.
Робить все те що вміє СВЧ-піч
Аерогриль вміє робити все те що вміє СВЧ-піч: розігрівати і розморожувати, тушкувати овочі, в ньому можна пекти пироги і варити кашу; його можна використовувати для сушіння зелені, ягід, грибів; для стерилізації банок і не тільки. Таким чином, до початкової ідеї готувати гриль додалося ще безліч корисних функцій.
Аерогриль дозволяє істотно економити час, наприклад, використовуючи кілька різних горщиків або невеликих каструль, можна приготувати обід із трьох страв (перше, друге і десерт) за 30-40 хвилин, в один прийом. При цьому запахи не перемішуються між собою, а участь людини в процесі зводиться винятково до чищення, нарізки і закладання продуктів. Та й при готуванні окремого блюда, ви не відчуєте харчових запахів, а це ще одна перевага для тих, у кого кухня сполучена з кімнатою, або зовсім відсутня.
Аерогриль з вентилятором, інфрачервоним випромінюванням і галогеновим елементом.
Більше не потрібно лити масло на їжу для приготування смачної їжі. Можна додати лише одну ложку для смаку. Завдяки функції вентилятора з продуктів здувається до 75% жиру, а всі соки зберігаються всередині. Таким чином, Ви їсте те, що подобається, не турбуючись про те, що це може зашкодити фігурі.
Їжа в аерогрилі готується в три рази швидше, ніж у звичайній печі, а витрата енергії на 77% менше. Тому аерогриль допомагає заощадити час і гроші.
Переваги
- Приготування відбувається без масла і жиру. Їжа нагрівається рівномірно й не пригорає, що виключає утворення канцерогенів у порівнянні з жаркою на сковороді
- Вимкнення приладу відбувається по таймеру і процес готування не вимагає присутності на кухні
- Деякі страви в аерогрилі приготовляються помітно краще, ніж іншими способами.
8 способів приготування їжі
- Жарка
- Гриль
- Барбекю
- Гасіння
- Запікання без масла
- Випічка
- Готування без води
- Приготування на пару
Аерогриль готує їжу, тільки лише використовуючи потоки гарячого повітря. Складається аерогриль з: скляної чаші, підставки, кришки. Усередині кришки знаходиться вентилятор і трубчастий електронагрівач, а зовні - панель управління.
Робить все те що вміє СВЧ-піч
Аерогриль вміє робити все те що вміє СВЧ-піч: розігрівати і розморожувати, тушкувати овочі, в ньому можна пекти пироги і варити кашу; його можна використовувати для сушіння зелені, ягід, грибів; для стерилізації банок і не тільки. Таким чином, до початкової ідеї готувати гриль додалося ще безліч корисних функцій.
Аерогриль дозволяє істотно економити час, наприклад, використовуючи кілька різних горщиків або невеликих каструль, можна приготувати обід із трьох страв (перше, друге і десерт) за 30-40 хвилин, в один прийом. При цьому запахи не перемішуються між собою, а участь людини в процесі зводиться винятково до чищення, нарізки і закладання продуктів. Та й при готуванні окремого блюда, ви не відчуєте харчових запахів, а це ще одна перевага для тих, у кого кухня сполучена з кімнатою, або зовсім відсутня.
Аерогриль з вентилятором, інфрачервоним випромінюванням і галогеновим елементом.
Більше не потрібно лити масло на їжу для приготування смачної їжі. Можна додати лише одну ложку для смаку. Завдяки функції вентилятора з продуктів здувається до 75% жиру, а всі соки зберігаються всередині. Таким чином, Ви їсте те, що подобається, не турбуючись про те, що це може зашкодити фігурі.
Їжа в аерогрилі готується в три рази швидше, ніж у звичайній печі, а витрата енергії на 77% менше. Тому аерогриль допомагає заощадити час і гроші.
Переваги
- Приготування відбувається без масла і жиру. Їжа нагрівається рівномірно й не пригорає, що виключає утворення канцерогенів у порівнянні з жаркою на сковороді
- Вимкнення приладу відбувається по таймеру і процес готування не вимагає присутності на кухні
- Деякі страви в аерогрилі приготовляються помітно краще, ніж іншими способами.
8 способів приготування їжі
- Жарка
- Гриль
- Барбекю
- Гасіння
- Запікання без масла
- Випічка
- Готування без води
- Приготування на пару