-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
-
Київська обл.
Приватні оголошення
Пшениця полба для пророщування оптом! « Повернутися
Контакти
- Євген
- Київська область
- Київ
- (095) 914-11-39
Каша з полби аж до XVIII-XIX століть була дуже поширеним стравою в центральних і північних губерніях Росії, Поволжі і Сибіру.Жили там селяни високо цінували полбу за простоту вирощування і невибагливість.Її колосся не обсипалися при дозріванні, стебла не вилягають навіть при сильних вітрах і дощах, сама рослина не боліло і не псувалося шкідниками.Недолік був один - полба давала мало зерна і погано чистилася, але це з лишком компенсувалося тим, що і на догляд за нею потрібно було витрачати мінімум сил.
Полба - найбільш стародавній і невибагливий вид пшениці.Зерно полби вимолочується з ламкого колоса не чистим, а разом з квітковими і колоскові луски, приросли до нього.Через що, розмолоти його в борошно досить складно.Тому, на зміну полбу прийшли голозерние пшениці, більш високої якості, але і більш вимогливі до родючості грунту.
Полба - найбільш стародавній і невибагливий вид пшениці.Зерно полби вимолочується з ламкого колоса не чистим, а разом з квітковими і колоскові луски, приросли до нього.Через що, розмолоти його в борошно досить складно.Тому, на зміну полбу прийшли голозерние пшениці, більш високої якості, але і більш вимогливі до родючості грунту.