Злото Поділля - Чоловічі печатки

« Повернутися
Контакти
  • Вінниця
  • тел.: 8-093-222-53-53
Чоловічі печатки



Чоловічі прикраси, це не тільки щетина і сталевий кулак. Брутальність стрімко виходить з моди і сильній половині людства доводиться шукати нові способи показувати свою спроможність, наприклад, носити чоловічі кільця.
 
Історична довідка
 
Аристократія 15-19 століття душі не чула в дорогоцінних каменях і прикрасах. Його асоціювали з силою, ясністю сонця, відвагою і безстрашністю. Кардинали, королі, герцоги, графи, завжди зображувалися на парадних портретах в вихідному сукню, а пальці їх прикрашали кільця з багатою обробкою дорогоцінними каменями.
 
Недарма, американські спортсмени і переможці світових турнірів з покеру отримують разом з виграшем золоті печатки з відповідною символікою.
 
Не у кожного кільця повинна бути історія. Іноді чоловіків можна викрити в простому бажанні самоствердитися за рахунок дорогих прикрас. Адже, купити чоловіче кільце може дозволити собі не кожен. На персні і навіть печатки без інкрустації потрібно набагато більше металу, ніж на жіночі дрібнички.
 
Кільця для чоловіків не завжди є бажаним аксесуаром, але це тільки в тому випадку, якщо вони весільні.
Кількість переглядів: 101378
Угода при реєстрації, угоду користувача при реєстрації, угоду користувача при реєстрації, угоду користувача при реєстрації, угоду користувача при реєстрації, угоду користувача при реєстрації, угоду користувача при реєстрації, угоду користувача при реєстра